Cassandras åsikter

Jag har rätt och ni har fel.

Tidigare åsikter

Husse
Matte

This page is powered by Blogger.

2003-06-07
Eftersom jag är väldigt klok och vet väldigt många saker så ska jag berätta om hur saker är. Om det är någon som vill ställa frågor till mig så kan ni skriva
hit så svarar jag här i bloggen.

Idag ska jag börja med att berätta om apelsiner och avmaskningsmedel.

Apelsiner är läskiga. De ser ofarliga ut, ungefär som en rund leksak, men de luktar så illa så man får stickor i nosen. Om man petar på en med tassen så kan man inte tvätta sig sen. Om någon har ätit en apelsin så får de inte prata med mig förrän de har slutat lukta illa.

Avmaskningsmedel får man så sällan så man nästan hinner glömma bort det mellan varje gång. Det går att känna igen smaken även om medlet är utblandat med Kalles Kaviar.

Cassandra 12:23 em
2003-06-06
Blä!! Matte kom och överföll mig och kletade in min päls med något jättevidrigt! Det mesta kommer jag inte åt, för hon gjorde det i nacken på mig, men det smakar JÄTTEILLA. Hon gjorde det på syrran också, sen, så nu springer hon omkring i cirklar och försöker komma åt sin egen nacke. Syrran alltså, inte matte. Hon sa att det var för att vi inte ska gå på fest, eller om det var att vi inte skulle hamna på fästning. Matte sa det alltså, inte syrran. Och nu har jag otäck smak i hela munnen. Blä.

Cassandra 8:26 fm
2003-06-03
Matte är hemma igen. Det är bra. Fast först trodde jag att hon var döds-skurken, för hon drog på en JÄTTESTOR väska som skramlade. Syrran rusade fram förstås, hon är alltid så godtrogen, och sen såg jag också att det var matte. Man hade ju kunnat tro att nu när hon kom hem igen så skulle vi få vara ute med henne, men hon släpper bara ut oss jättekorta stunder på kvällen. Fast just nu är jag faktiskt ganska trött...

Cassandra 10:27 em