Cassandras åsikter

Jag har rätt och ni har fel.

Tidigare åsikter

Husse
Matte

This page is powered by Blogger.

2003-06-18
Husse säger att det finns ett slags djur till, och det har han rätt i. Det är grannens kanin. Den är inte så värst läskig, och den är inget byte heller. Jag undrar vad den är för slags djur egentligen? Och varför bor den i en liten koja?

Cassandra 10:00 em
2003-06-16
Idag är jag lite trött, för jag har varit ute nästan hela dagen. Matte och syrran låg och sov och sov, men jag gick och vaktade huset.

Läskiga djur är till exempel skator och björktrastar. De liknar bofinkar, som är byten, men är mycket större, och så låter de mycket mer. När det är björktrastar ute på gräsmattan vill jag inte gå ut, för jag är väldigt klok. En gång jagade syrran och jag in en skata i huset, fast sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra med den. Husse släppte ut den i stället för att äta den till middag. Han är inte mycket för gourmetmat.

Dammsugaren är också ett läskigt djur. Den jagar byten, mest dammråttor. Ibland jagar jag också dammråttor, men då blir jag liksom luddig på tungan. Jag tror att dammsugaren jagar katter också, men husse brukar hålla fast den så den inte kan fånga oss.

påö+++++ <— Detdär skrev jag alldeles själv med egna tassar!

Cassandra 10:12 em